Dialekt fordítóiroda, ahol szakértő tolmácsaink, lektoraink és fordítóink anyanyelvi szinten vállalják magán és irodai kommunikációjának fordítását, tolmácsolását!
 A Dialekt fordítóiroda a képen látható idegen nyelvekre vállal fordítást, valamint egyes meghirdetett nyelvek tekintetében nyelvtanfolyamokat is tartunk.  
 
   Kezdőlap | Rólunk | Fordítóirodánk | Magántanár-adatbázis | Kapcsolat
         Tanáraink
         Rövid ismertető
         Regisztrációs díj
         Regisztráció


Polisz.hu online játék
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
tárhely és domain

Magántanár-adatbázis Tanáraink

 Hirdetés címe:Matematika
 Magántanár neve:Strenner Balázs - #1028
 Tantárgy 1:Matematika korrepetálás
 Tantárgy 2:Matematika tehetséggondozás


Magántanár bemutatkozása:Az ELTE másodéves matematikushallgatója vagyok. A lényeg, hogy matematikatanítást vállalok, de ez több formában lehetséges, ezért választottam kétfelé. Az egyik a korrepetálás, segítség, ha nem úgy megy a suli, ahogyan menni kellene. A legtöbb tanár ezt csinálja, mert erre van a legnagyobb igény. A másik a tehetséggondozás. Általános és középiskolás koromban sok matematikaversenyen vettem részt, így mélyre jutottam a középiskolás matematika szépségeiben, és ezért fontosnak tartom a matematikában tehetséges diákok segítését. Ide olyan középiskolások, vagy idősebb átalános iskolások jelentkezését várom, akik szintén szeretik a matematikát, és szeretnének messzebbre jutni benne, mint ameddig az iskola elviszi őket. Lehet szó érdekesebb, nehezebb feladatokról, versenyfeladatokról, vagy akár egyetemi anyaghoz tartozó témákról. Különösen jó, ha esetleg már versenyeken is szerepeltél, vagy pl. rendszeresen oldod a Kömal-feladatokat. Versenyekre való felkészítésben is segítek. Végül magamról pár szó: szeretek sportolni: hosszútávon futok hobbiszinten ill. 6 és fél éve egyesületben karatézom. A zenéhez is kötődöm: másfél éve tanulok zongorázni, és fél éve kórusban is énekelek. Rendszeresen javítok Kömal-pontversenyre beérkezett megoldásokat, és már néhány feladatjavaslatom is megjelent a lapban. Tartottam előadást középiskolásoknak a 2006-os matematikai diákolimpiai feladatok megoldásairól.  
Óradíj 1:2.000 HUF / 60 perc
Életkor 1:14 - 18 éves
Oktatott szint 1:minden szinten
Óradíj 2:MEGEGYEZÉS SZERINT! 
Életkor 2:14 - 18 éves 
Oktatott szint 2:minden szinten
Tanóra létszáma:bármennyi fő 
Oktatás nyelve:magyar, angol 
Oktatás helyszíne:Budapest, 11. kerület
Házhoz megy? a megadott kerületben igen
Megjegyzés:Az első órát, ha nem vagy elégedett, nem kell kifizetned. Azt hiszem, így korrekt. 
Magántanár telefonszáma:20 / 385 0293 
Magántanár e-mail címe:strenner@cs.elte.hu 

Dialekt Fordítóiroda és Magántanár adatbázis
1076 Budapest, Péterfy Sándor u. 29.
8500 Pápa, Fáy András Ltp. 5. II/11.
 E-mail: info@dialekt.hu
Telefon: (+36 ) 20 824 7869
Fax:       (+36) 1 999 1750