Dialekt fordítóiroda, ahol szakértő tolmácsaink, lektoraink és fordítóink anyanyelvi szinten vállalják magán és irodai kommunikációjának fordítását, tolmácsolását!
 A Dialekt fordítóiroda a képen látható idegen nyelvekre vállal fordítást, valamint egyes meghirdetett nyelvek tekintetében nyelvtanfolyamokat is tartunk.  
 
   Kezdőlap | Rólunk | Fordítóirodánk | Magántanár-adatbázis | Kapcsolat
         Amit Önnek nyújtunk


Polisz.hu online játék
buszbérlés, buszrendelés
grafikai tervezés, egyedi programozás
semen extender
tárhely és domain

Kezdőlap Amit Önnek nyújtunk

A Dialekt Fordítóiroda és Magántanár adatbázis célja, hogy elősegítse magánszemélyek és üzleti vállalkozások szóbeli és írásbeli kommunikációját.

Fordítóirodánk:

Az idegen nyelvi kommunikációra a személyes kapcsolatok fenntartásán túl gyakran üzleti céljai eléréséhez és szakmai kibontakozásához is szüksége lehet.

A dinamikusan fejlődő gazdaság számtalan lehetőséget biztosít a különböző méretű és típusú vállalkozások számára, az így fellendülő kulturális és politikai kapcsolatok és a határokon átívelő együttműködés megköveteli a folyamatos kapcsolattartást.

Magántanár adatbázisunk:

Tapasztalt nyelvtanáraink és egyetemista vagy főiskolás hallgatóink vállallják, hogy segítenek Önnek, vagy gyermekének különböző idegennyelvek elsajátításában és idegennyelvi ismereteik csiszolásában.

Magántanáraink biztosítják a hatékony, testreszabott, rugalmas oktatást, és a felkészülést különböző vizsgákra.

"DIALEKT Fordítóiroda - hogy EGYET értsünk!"

  

Dialekt Fordítóiroda és Magántanár adatbázis
1076 Budapest, Péterfy Sándor u. 29.
8500 Pápa, Fáy András Ltp. 5. II/11.
 E-mail: info@dialekt.hu
Telefon: (+36 ) 20 824 7869
Fax:       (+36) 1 999 1750